Oldd meg a gyerekruha kérdést!

A pindo.hu hivatalos blogja.

Archívum

Első lépések 2011. 05. 16., 21:13

Fogadj el tőlünk néhány hasznos tanácsot, hogy a legtöbbet tudja nyújtani neked a pindó.

Mit tegyek a regisztráció után?

A regisztráció után ne felejtsd el kitölteni az adatlapodon a gyermekeim részt. Ez azért fontos, mert enélkül a pindó tagjai nem tudnak pindótársnak jelölni, és a keresés során sem jelenik meg az adatlapod.

Tölts fel néhány terméket!
Ahhoz, hogy a többi pindó tag el tudja dönteni, hogy jelöl-e téged pindótársnak, szükséges hogy feltölts néhány olyan gyerekholmit, amikre már nincs szükséged. Ehhez használhatod akár a webkamerádat is. Csak egyszerűen, gyorsan.

Hívd meg barátaidat!
Hogy néhány funkcióját (pl. termék kiemelés, a hamarosan induló pindó futár) használni tudd a pindónak, krediteket kell vásárolnod. De kredithez nem csak így juthatsz. A kezdeti, ingyenes 30 kreditet könnyedén növelheted. Ehhez nem kell mást tenned, mint meghívnod ismerőseidet pindózni. Minden regisztráló meghívott után 5 kreditet ajándékozunk neked. Nagyszerű, igaz?

Mire használhatod a pindót?
Ha röviden akarunk erre válaszolni, akkor azt kell mondjuk: sok mindenre. Hiszen kereshetsz olyanokat, akikkel pindótársként ruhákat cserélhetsz, vagy adhatsz el.
De segít akkor is, ha semelyik pindótársad sem kínál olyasmit, ami neked kell. Hiszen a piactéren kedvedre válogathatsz az eladásra kínált termékek között.

Szólj hozzá!

Címkék: kezdés tanácsok pindo

A bejegyzés trackback címe:

https://pindo.blog.hu/api/trackback/id/tr352909396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása